De Aardappel

>

Geschiedenis van de aardappel

Aardappelen komen oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en werden in de 16e eeuw door Spaanse ontdekkingsreizigers meegebracht naar Europa.

Lees meer>

 

>

Rijk aan voedingsstoffen

Aardappelen zijn onderdeel van de schijf van vijf en dus niet te missen in ons dagelijks voedingspatroon. Best logisch, want aardappelen zijn niet alleen lekker, maar ook rijk aan goede voedingsstoffen.

Lees meer>

>

Bereidingswijzen

Of je hem nu kookt, bakt, poft, tot friet verwerkt, in de oven gaart of er lekkere rösti van maakt, de aardappel is qua bereiding ontzettend veelzijdig.

Lees hier alle basistips over de verschillende bereidingen>

Aardappelen zitten boordevol gezonde voedingsstoffen zoals vezels en vitamines!
Frank Poelman -Inkoper bij Le Bistro- met één van onze telers in het veld
>
Wil je meer weten over de aardappelsoorten in het productassortiment van Le Bistro?
>