Soms is het lastig kiezen welke aardappel het beste geschikt is voor een gerecht. Er zijn immers ontzettend veel rassen met elk hun specifieke eigenschappen. Moet je bijvoorbeeld nou een kruimige of vastkokende aardappel hebben voor friet? Om het makkelijk te maken, hebben we de beste aardappelen geselecteerd. Aardappelen speciaal voor het maken van frietjes, speciaal voor het maken van stamppot én aardappelen die maar kort gekookt hoeven te worden, speciaal voor snelle gerechten.
Aardappelen speciaal voor
Le Bistro
Snelkook
Onze snelkookaardappelen zijn ideaal als je snel eten op tafel wilt zetten. Ze zijn in slechts 12 minuten koken gaar! Wat ook tijd scheelt, is dat je ...
Stamppot
Op zoek naar de beste aardappelen voor stamppot? Zoek niet verder! Deze aardappelen zijn speciaal geselecteerd en perfect voor het maken van stamppot....
Friet
Niets lekkerder dan zelfgemaakte friet en deze aardappelen zijn daar perfect voor! Onze frietaardappelen zijn speciaal geselecteerd voor de bereiding ...
Salade
Geef je salade wat meer bite met onze saladeaardappelen. Je tovert elke salade om tot een goedgevulde, gezonde maaltijdsalade door deze smakelijke aar...
Magnetron
Deze verpakking heeft een stoomventiel en is daardoor perfect om in de magnetron te bereiden. In slechts 7 à 8 minuten heb je heerlijke, gare aardapp...