Miss Blush

Het seizoen van

Miss Blush aardappelen zijn echte party piepers door hun opvallende verschijning. Deze aardappel heeft een feestelijke en prachtige schilkleur: roze met lichtgele vlekken. Het is een ronde vastkokende aardappel met een fijne en gladde schil. Miss Blush piepertjes zijn heerlijk en kleurrijk in salades, maar je kunt ze ook goed koken of bakken in partjes met zeezout en rozemarijn.
Geef je een feestje? De kleine Miss Blush aardappeltjes zijn ook perfect als snack. Bak ze in de oven met olie plus grof zeezout en zet ze zo, met een prikkertje erbij, op de borreltafel.
Verkrijgbaar: sept-okt
Tip: Als je de geel met roze schilkleur wilt behouden, kun je de aardappeltjes het beste stomen.

Recept

Breakfast for dinner bowl
Deze ‘Breakfast for dinner bowl’ kun je eigenlijk elk moment van de dag eten.
Geroosterde aardappeltjes met salsa verde
Aardappels uit de oven als bijgerecht of als borrelhapje op een feestje.