Miss Blush aardappelen zijn echte party piepers door hun opvallende verschijning. Deze aardappel heeft een feestelijke en prachtige schilkleur: roze met lichtgele vlekken. Het is een ronde vastkokende aardappel met een fijne en gladde schil. Miss Blush piepertjes zijn heerlijk en kleurrijk in salades, maar je kunt ze ook goed koken of bakken in partjes met zeezout en rozemarijn.

Miss Blush
Het seizoen van
Geef je een feestje? De kleine Miss Blush aardappeltjes zijn ook perfect als snack. Bak ze in de oven met olie plus grof zeezout en zet ze zo, met een prikkertje erbij, op de borreltafel.
Verkrijgbaar: sept-okt
Tip: Als je de geel met roze schilkleur wilt behouden, kun je de aardappeltjes het beste stomen.
Recept
Deze ‘Breakfast for dinner bowl’ kun je eigenlijk elk moment van de dag eten.
Aardappels uit de oven als bijgerecht of als borrelhapje op een feestje.