Onze culinaire aardappeltjes zijn speciaal geselecteerd en perfect voor bereiding in de schil. Het zijn kleine aardappeltjes, ideaal om te roosteren in de oven, maar ook zeer geschikt om te bakken, wokken of toe te voegen aan salades. Deze rassen passen heel goed bij de sfeer van de kleine Franse bistro’s. Hier kun je kleine gerechten bestellen met bijzondere ingrediënten en verfijnde smaken. In Frankrijk is ‘petit’ een indicatie van fijn of verfijnd.
Kleine culinaire aardappeltjes
Le Bistro
Un deux trois
Deze mix van drie soorten aardappeltjes -un, deux, trois – is een feestje op je bord. Het zijn kleine aardappeltjes, ideaal om te roosteren in d...
Truffe de Chine
De truffelaardappel is een smakelijke, exclusieve aardappel. Hij dankt zijn naam aan de opvallende paarse kleur en bonkige vorm, die sterk overeenkomt...
De Rouge
Deze kleine rode aardappeltjes smaken zeer goed en zien er mooi uit op je bord. Het zijn vastkokende aardappeltjes. Ze zijn ideaal om te roosteren in ...
Grenaille
Deze kleine gele aardappeltjes smaken zeer goed en zien er mooi uit op je bord. Het zijn vastkokende aardappeltjes. Ze zijn ideaal om te roosteren in ...