de bereiding

Of je hem nu kookt, bakt, poft, tot friet verwerkt, in de oven gaart of er lekkere rösti van maakt,
De aardappel is qua bereiding ontzettend veelzijdig.
snelle aardappelsalade

Aardappels koken

Het koken van aardappelen is een fluitje van een cent. Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om perfect gekookte aardappels ...
Lees meer

Stamppot

Stamppot is een oer-Hollands gerecht met ongekend veel combinatiemogelijkheden. De meest bekende stamppotten zijn natuurlijk met boerenkool, andijvie ...
Lees meer

Friet / Patat

De beste frietjes zijn natuurlijk zelfgemaakte! Zelf patat maken is niet ingewikkeld. Het is vooral belangrijk dat je ze in twee etappes frituurt, dan...
Lees meer

Tips & Tricks

Check deze tips en tricks voor een goede basisbereiding van aardappelen. Hoeveel aardappels per persoon? Een normale portie is 3 tot 5 aardappelen per...
Lees meer