Of je hem nu kookt, bakt, poft, tot friet verwerkt, in de oven gaart of er lekkere rösti van maakt, De aardappel is qua bereiding ontzettend veelzijdig.
Het koken van aardappelen is een fluitje van een cent. Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee kunt houden om perfect gekookte aardappels ...
Heerlijk goudbruine gebakken aardappelen, met een knapperig krokant randje. Gekruid met bijvoorbeeld rozemarijn, tijm of paprikapoeder. Wie is er niet...
Niets lekkerder dan smaakvol gekruide aardappeltjes in de schil, uit de oven. De bereiding is zo gepiept. Voeg eventueel groenten toe ter variatie. Ee...
Stamppot is een oer-Hollands gerecht met ongekend veel combinatiemogelijkheden. De meest bekende stamppotten zijn natuurlijk met boerenkool, andijvie ...
De beste frietjes zijn natuurlijk zelfgemaakte! Zelf patat maken is niet ingewikkeld. Het is vooral belangrijk dat je ze in twee etappes frituurt, dan...
Er zijn nog vele andere manieren om de aardappel te bereiden. Denk bijvoorbeeld aan poffen, pureren, raspen en gratineren. De aardappel is qua bereidi...
Check deze tips en tricks voor een goede basisbereiding van aardappelen. Hoeveel aardappels per persoon? Een normale portie is 3 tot 5 aardappelen per...