1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Laat de aardappeltjes heel en hussel ze om met wat olie. Verspreid ze gelijkmatig over de bakplaat en bestrooi ze met wat grof zeezout. Bak de aardappeltjes 50 minuten in de oven totdat ze goudbruin zijn en licht beginnen te rimpelen.
3. Snijd de uiteinden van de haricots verts af, maak ze schoon en kook ze vervolgens 4 minuten totdat ze beetgaar zijn. Doe ze over in een vergiet en spoel goed met koud water. Dit stopt het kookproces. Laat uitlekken.
4. Doe de tuinerwten in een vergiet en giet er kokend water over om ze te ontdooien. Spoel ze daarna direct af met koud water en laat uitlekken.
5. Rooster de walnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen op een bordje.
6. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
7. Laat de aardappeltjes iets afkoelen en doe ze samen met de haricots verts en tuinerwtjes in een schaal. Giet de dressing erover en hussel alles goed om. Bestrooi de salade met de walnoten en wat extra dille en verdeel er de geitenkaas over.